De voordelen van magnesium voor sport en fitness

De voordelen van magnesium voor sport en fitness

 <a href=magnesium slimste “>

Het optimaliseren van de magnesiumstatus kan het menselijk lichaam helpen beschermen tegen schadelijke oxidatieve stress en ontstekingen. Hoewel er tot nu toe weinig onderzoeken zijn uitgevoerd, is er bewijs dat een lage magnesiuminname ontstekingen en oxidatieve stress kan verhogen. Hier zijn enkele voordelen van een dieet met veel magnesium:

Een laag magnesiumgehalte kan leiden tot slaapproblemen, hoge bloeddruk en spierkrampen. Onderzoek toont aan dat een adequate inname van magnesium kan leiden tot hogere testosteronspiegels en een beter herstel. Het kan zelfs het vermogen van het lichaam om infecties te bestrijden verbeteren. Het kan echter zijn dat een gemiddelde multivitamine niet voldoende magnesium in de juiste hoeveelheden bevat. Er zijn speciale magnesiumsupplementen op de markt, maar hun ingrediƫnten kunnen verwarrend zijn. Zoek voor een optimale magnesiumopname een supplement met een magnesiumcomplex.

Als je geen epsomzoutbad wilt nemen, overweeg dan magnesiumvlokken. Epsom-zout is ook een geweldige bron van magnesium. Het gebruik van magnesiumvlokken in een bad is een geweldige manier om pijnlijke spieren te kalmeren. Epsom-zouten zijn gemakkelijk verkrijgbaar op de markt. De sleutel tot weken is ervoor te zorgen dat de magnesiumoplossing in water wordt opgelost en in de huid trekt. Het nemen van een magnesiumbad is een geweldige manier om te ontspannen na een inspannende training.

Hoewel vitaminetekorten zeldzaam zijn, komt mineraaltekort vaak voor. Een hoge magnesiuminname kan beschermen tegen de symptomen van SCZ. Het is in verband gebracht met lagere percentages plotselinge hartdood. Het is echter belangrijk om de andere voedingsstoffen in uw dieet niet te verwaarlozen als u een gewichtheffer bent. De voordelen van magnesiumsupplementen kunnen zijn: verhoogde atletische prestaties, vermindering van spierbeschadiging en verbeterde slaap.

Klik op de link: https://vitaily.nl/