BLIKSEM in de media

Hier vind je een overzicht van recensies en andere artikelen over BLIKSEM in de media. Ben je een journalist of blogger en wil je een recensie exemplaar ontvangen? Neem dan contact met ons op via donder@bliksem-magazine.nl.

Mercurs nominatie ‘lancering van het jaar 2017’

We zijn genomineerd voor de Mercurs 2017 in de categorie ‘lancering van het jaar’. De Mercurs is een jaarlijkse jury vakprijs voor magazines.

‘De jury heeft een groot hart voor BLIKSEM: wat een sympathiek en goed initiatief. Interessante keuze om voor uitsluitend illustraties te kiezen. Journalist Manon Colson toont heel moedig ondernemerschap, de jury vindt BLIKSEM een pareltje in het schap’.

De Volkskrant

Paul Onkenhout recenseert de allereerste BLIKSEM in De Volkskrant van 15 juni 2017.

NRC

Initiatiefnemer Manon Colson over het zelf uitgeven van BLIKSEM magazine en de (financiële) consequenties daarvan, in de wekelijkse rubriek ‘verdienen en uitgeven’ van NRC Next en NRC Handelsblad. Lees hier het hele artikel.

Villamedia

Journalistiek platform Villamedia recenseert BLIKSEM op haar website. Lees hier het hele artikel.

Kek Mama

‘4x leuke vakantieboeken voor de zomer’.

En BLIKSEM is er een van! Lees hier verder.

Juf Maike

‘Bliksem is net even wat meer dan een ‘gewoon’ doe-boek. De prijs ligt met €9,95 ook wat hoger, maar daarvoor krijg je wel een super trendy, origineel blad met een stevige kaft en gedrukt op kwalitatief goed papier.’

De site Juf Maike is er voor leerkrachten in het basisonderwijs. Lees hier de hele recensie.