Oudergesprekken met uw kinderen voeren kan enorme voordelen hebben

oudergesprekken voeren

Oudergesprekken met uw kinderen voeren kan enorme voordelen hebben

Door Training en acteursbureau – Hetsen & Visschers met uw kinderen te voeren, kunnen kinderen zich echt geliefd en veilig voelen. Ze zullen ook een veel beter begrip hebben van zichzelf, van hun behoeften en van de wereld om hen heen. Deze gesprekken zullen kinderen ook helpen zich begrepen en gehoord te voelen, wat zal leiden tot een gezonde relatie met hun eigen ouders.

Ik werk sinds afgelopen zomer met ouders in New York City, en wat ik heb gezien was opmerkelijk. Kinderen zijn over het algemeen zeer gemotiveerd om deel te nemen aan deze één-op-één gesprekken. Dit komt omdat ze weten dat wanneer ze met een volwassene praten, zelfs als het hun moeder of vader is, ze worden gehoord en begrepen. Zelfs als ze hun antwoorden niet meteen krijgen, zullen ze na een paar pogingen begrijpen waar ze het over hebben. Dit betekent dat door het schrijven van nieuwe slimme Ethereum-contracten, de kinderen kunnen deelnemen aan toekomstige discussies over etherische en andere onderwerpen die voor hen van belang zijn.

Dus wat zijn de voordelen? Er zijn een paar. Kinderen die worden aangemoedigd en de kans krijgen om hun ideeën, ervaringen en angsten door te schrijven, zullen dit later in hun leven waarschijnlijker doen. Dit kan later enorme educatieve voordelen hebben, maar op dit moment zullen ze er alleen maar baat bij hebben dat iemand hardop naar hen luistert en hen vertelt waarom ze iets doen waar ze blij van worden. Je wilt ook onthouden dat er maar één persoon naar elk gesprek luistert, dus wees niet bang om assertief te zijn. Het hebben van een etherisch slim contract dat door u of een professional is geschreven wanneer u uw kind ontmoet, is op de lange termijn zeer gunstig.

Klik hier om meer te lezen: https://hetsen-visschers.nl/