Veel gestelde vragen

Als je vragen hebt, mail dan gerust naar donder@bliksem-magazine.nl. We doen ons best om zo snel mogelijk te antwoorden, maar kijk vooral eerst even naar de vragen die we voor je verzameld hebben. Wie weet staat ‘ie van jou er wel bij.

Hoe lang duurt het voordat BLIKSEM op mijn deurmat ligt na het bestellen?

Omdat we met onze eigen handen jouw BLIKSEM in een enveloppe stoppen, kunnen we niet beloven dat er een dag tussen bestellen en ontvangen zit. We versturen BLIKSEM twee keer in de week, dus gemiddeld duurt het 3-4 dagen voordat ‘ie in de brievenbus ligt.

Hoe verschijnt BLIKSEM op mijn bankafschrift als ik betaald heb?

BLIKSEM wordt uitgegeven door ‘COLSON, inhoud voor merk en media’, en zal dus ook onder die naam op je bankafschrift verschijnen. Ook wanneer je afrekent in onze webshop zie je ‘COLSON, inhoud voor merk en media’ staan als begunstigde partij.

Hoe wordt BLIKSEM verstuurd?

In een stevige kartonnen envelop die door elke brievenbus past, via POST NL.

Wie betaalt de verzendkosten?

Helaas zijn we niet in staat de verzendkosten voor onze rekening te nemen, dus die kosten zijn voor jou. De kosten bedragen EUR 2,95 en worden automatisch in rekening gebracht bij het bestellen.

Kan ik BLIKSEM cadeau doen?

Jazeker. Plaats dan op de pagina Afrekenen een vinkje in het vierkantje voor ‘Verzenden naar ander adres’, en vul het adres in van degene die je BLIKSEM cadeau wil doen in.

Zijn er stageplekken of vacatures bij BLIKSEM?

Op dit moment is BLIKSEM een kleine organisatie, waar voorlopig geen ruimte is voor extra medewerkers. Mocht die ruimte er wel zijn, dan zullen we dat via onze socials laten weten.

Wie geeft BLIKSEM uit?

Manon Colson is oprichter, hoofdredacteur en onafhankelijk uitgever van BLIKSEM. Ze heeft zestien jaar lang voor uitgeverij Sanoma gewerkt, als verslaggever van de tijdschriften Sportweek en NUsport, als chef redactie van het wielerblad ProCycling en later van de sportglossy HELDEN.

Sinds 2014 is ze werkzaam als freelance journalist, onder andere voor The Media Brothers, waar ze als redacteur en eindredacteur werkt aan programma’s als Bureau Sport (BNN-VARA) en Peptalk (Ziggo Sport). Manon is moeder van Faas.

Wanneer verschijnt de volgende BLIKSEM?

De verschijningsdatum van de derde editie van BLIKSEM magazine is voorlopig onbekend. Zodra we meer weten, delen we dit natuurlijk meteen op onze socials.