Wereldkaart hout Wall Decor

wereldkaart hout

Wereldkaart hout Wall Decor

Rustiek smeedijzeren houten artwork onderscheidend. Het kenmerkende bord van het smeedijzeren houten kunstwerk is gemaakt van het beste teruggewonnen hout uit heel Noord-Amerika. Dit grote rustieke bord is ontworpen om voor decoratieve doeleinden aan de muur te hangen en is ontworpen om de aandacht te vestigen op een bepaalde locatie en tegelijkertijd functionaliteit te bieden. Het kenmerkende bord van het smeedijzeren houten kunstwerk heeft een artistiek ontwerp met een zwart-wit dambordmotief in de kleuren rood, roze en oranje, samen met het kenmerkende hartmotief in zwart met afwisselend zwarte en witte dambordstroken. Deze unieke combinatie zorgt voor een prachtig, opvallend kunstwerk dat perfect is voor het decoreren van elke slaapkamer of woonkamer.

Amerikaans smeedijzeren houten smeedijzeren wandpaneel ikea wereldkaart hout. Het Amerikaanse smeedijzeren houten wandpaneel is ontworpen als aanvulling op elke kamerinrichting, inclusief traditionele Amerikaanse slaapkamerontwerpen. Het paneel is afgewerkt met een rijke zwarte afwerking die een rijke textuur biedt en tegelijkertijd een verfijnde look en feel creƫert voor elke kamer. Het smeedijzeren houten wandpaneel heeft vijf accentpanelen die prachtig zijn ontworpen om goed te combineren met het smeedijzeren slaapkamermeubilair.

Wereldkaart hout Wall Decor. Niets weerspiegelt de schoonheid en charme van Amerika meer dan de rustieke kunst van het historische World Map Wood Wall Decor. Het grote embleem geeft de historische "De Nieuwe Wereld" -kaart weer die op elk zakboekje, elke kaart en elk vakantiepakket te vinden is. Elk individueel houten rooster is met de hand gemaakt om elk huis een plaats te geven en tegelijkertijd de mogelijkheid te bieden om hun liefde voor alles wat Amerikaans is te tonen. Deze grillige emblemen zijn voorzien van het tijdloze symbool van vrede, liefde en geluk, dat vele thema's en stemmingen weerspiegelt die door mensen over de hele wereld worden gewenst.

Klik hier voor meer informatie: Muur-Art