Bitcoin kopen met een creditcard

Bitcoin kopen met een creditcard

U kunt Bitcoin kopen met een creditcard, bankpas of bankoverschrijving. Als u niet veel van computers weet, kunt u ook fracties van bitcoins kopen. U kunt ook een bijzaak starten en in Bitcoins worden betaald in plaats van contant. Er zijn veel mogelijkheden om te investeren in de cryptovaluta, en ze zijn allemaal heel gemakkelijk te starten. U moet echter piramidespelen en pump-and-dump-schema's vermijden. U kunt te maken krijgen met een IRS-audit of zelfs een strafrechtelijk onderzoek als u bij deze activiteiten betrokken bent.

De eerste stap bij het kopen van Bitcoin is om u te registreren bij een cryptocurrency-uitwisseling. Na registratie ontvang je een link per e-mail. Deze e-mail leidt u naar de dashboardpagina van uw nieuwe cryptocurrency-uitwisselingsaccount. U moet dan voldoen aan de Know-Your-Customer- en antiwitwasregels voordat u bitcoin kunt kopen. Zodra je aan deze vereisten hebt voldaan, ben je klaar om bitcoin te kopen! Afhankelijk van de uitwisseling, moet u uw betalingsgegevens invoeren om door te gaan.

Veel mensen kiezen ervoor om bitcoin te kopen vanwege de lage kosten. Het is mogelijk om een Bitcoin te kopen voor slechts $ 33.000 in plaats van $ 69.000. De valuta ervaart ook een hoge volatiliteit, maar deze zal in de loop van de tijd afnemen, zeggen analisten. Om het meeste waar voor je geld te krijgen, moet je kopen vlekkeloos op een crypto-uitwisseling. Deze beurzen zijn vergelijkbaar met conventionele beurzen, behalve dat je bitcoin kunt kopen met een creditcard. Ze hebben echter andere tarieven en voorwaarden.

Klik op deze link: https://bitcoinmeester.nl/