Wat is een afvalcontainer?

Wat is een Afvalcontainer huren? » Afzetbak.nl ?

Een afvalcontainer, ook wel afvalbak genoemd (in Canada), is een grote afvalbak waar je je recyclebaar afval in doet. Het is over het algemeen gemaakt van metaal of gegoten plastic. Enkele veel voorkomende termen die worden gebruikt om afvalcontainers te beschrijven, zijn vuilnisbak, vuilnisbak en vuilnisbak. De woorden "bag", "box" en "heap" worden vaker gebruikt in Brits Engels gebruik; "bag" komt vaker voor in Amerikaans Engels gebruik. In beide contexten wordt de container gebruikt om recyclebaar afval in te zamelen.

afvalcontainer

Het concept van afvalcontainers is ontstaan in het begin van de 20e eeuw in Duitsland, toen de eerste massaproductie van afvalcontainers de VS bereikte. In beide landen werden de containers handelswaar en werden ze gezien als een bron van banen voor jonge Duitse mannen. Naarmate de tijden veranderden en Amerika meer geïndustrialiseerd werd, begonnen de containers te worden gezien in andere landen, zoals Japan, Italië en Taiwan. De containers uit deze landen zijn meestal gemaakt van stalen afvalcontainers en worden kartonnen afvalcontainers genoemd.

De meeste landen hebben één type afvalcontainer, ofwel een binnenbak of een buitenrolcontainer. In beide gevallen is de container gemaakt om de meeste, zo niet alle soorten afval te accepteren. Alle fabrikanten van afvalcontainers bieden verschillende stijlen, maten en soorten afvalcontainers aan. Zowel de binnen- als de buitenrolcontainers zijn over het algemeen gemaakt van gegalvaniseerd staal om het risico op corrosie te voorkomen. Veel van de containers vereisen zeer weinig montage en een korte installatietijd is vereist. Kunt u de afvalcontainer niet zelf monteren, dan bieden de meeste fabrikanten een complete turn-key service om de afvalcontainer voor u in elkaar te zetten.

Klik op deze link: https://afzetbak.nl/